09-03-2022

Vill du bli min nya kollega?

Vi är ständigt på jakt efter en eller flera duktiga maskinoperatörer. Är det dig vi söker? Tveka inte att kontakt oss!

Om tjänsten:

Tjänsten erbjuder varierande arbete med möjligheter till utveckling tillsammans med ett trevligt team i bra arbetsmiljö. Dina huvuduppgifter kommer att innefatta att köra och kvalitetssäkra detaljer i CNC-styrda maskiner, våran maskinpark består i dagsläget av maskiner från märket Brother och Emco. Erfarenhet av dessa är meriterande. 

  • Detaljbearbetning 
  • Kontrollmäta
  • Kvalitetssäkra

Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och är kvalitetsmedveten. Som person är du flexibel, initiativtagande, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har vana av maskinella tillverkningsprocesser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du kan uttrycka dig väl på svenska såväl i tal som i skrift, har förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ samt trivs med arbete i högt tempo. Du som person delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor likväl som du är ödmjuk inför andras idéer.

Vi erbjuder ett kreativt utvecklande arbete i bra lokaler. Hos oss är medarbetarnas kompetens och välmående en viktig faktor i vårt arbete. Som medarbetare hos oss erbjuds flexibilitet, frihet och ansvar.  Är du driven och vill utvecklas hjälper vi dig att ta nästa steg.

 

Placeringsort: Bredaryd

Omfattning: heltid, dagtid, skiftgång.

Anställningsform: tillsvidare

Tillträde: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Vi har ett löpande urval

Välkommen med din ansökan

 

Kontaktperson

För ansökan och mer information om tjänsten kontakta

Jonas Johansson

Tel: 076-00 111 11

Mail: jonas@finmekanik-bredaryd.se