07-09-2021

Vi söker Svarv/CNC-Tekniker

Är du en multitalang inom svarvning, fräsning! Är det dig vi söker? Tveka inte att kontakt oss!

Om tjänsten:

Tjänsten erbjuder varierande arbete med möjligheter att från början vara med att bygga upp, förbättra och strukturera  svarv och fräs sidan på Finmekanik tillsammans med ett trevligt team i bra arbetsmiljö. Dina huvuduppgifter kommer att innefatta att ställa och kvalitetssäkra samt dokumentera detaljer i CNC-styrda maskiner, våran maskinpark består i dagsläget av maskiner från märket Brother på fräsavdelningen  och Emco på svarvsidan. Erfarenhet av dessa samt ritningsläsning är meriterande.

  • Ställa  
  • Kontrollmäta
  • Kvalitetssäkra
  • Dokumentera
  • Utveckla

Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och är kvalitetsmedveten. Som person är du flexibel, initiativtagande, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ställa svarv och fräs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du har ett engagemang utöver det vanliga och förmågan att engagera andra i din omgivning. Uttrycka dig väl på svenska såväl i tal som i skrift, har förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ samt trivs med arbete i högt tempo. Du som person delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor likväl som du är ödmjuk inför andras idéer.

Vi erbjuder ett kreativt utvecklande arbete i bra lokaler. Hos oss är medarbetarnas kompetens och välmående en viktig faktor i vårt arbete. Som medarbetare hos oss erbjuds flexibilitet, frihet och ansvar.  Är du driven och vill utvecklas hjälper vi dig att ta nästa steg. Det är du själv som sätter gränsen för din egen utveckling.

 

Placeringsort: Bredaryd

Omfattning: Heltid.

Anställningsform: tillsvidare

Tillträde: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Vi har ett löpande urval

Välkommen med din ansökan

 

Kontaktperson

För ansökan och mer information om tjänsten kontakta

Jonas Johansson

Mob: 076- 492 04 90

Mail:

jonas@finmekanik@bredaryd.se