07-11-2022

Finmekanik laddar upp inför Elmia Subcontractor 2022.

Som vanligt möts jag av en glad positiv Östen Sjölin utanför Madame Brasseri på Gummifabriken i Värnamo. Det är jag och Östen som för Finmekaniks räkning kommer finnas på plats vid årets Elmia Subcontractor och över en lunch skall vi se till att dom sista pusselbitarna är på plats.

Väl till bords glider samtalsämnet snabbt in på stundande mässa. Östen som tidigare besökt mässan över tjugo gånger och bland annat servat mässutställare i Gnosjömontern, ser verkligen fram emot att vara med Finmekanik att ställa ut för första gången.

Vi är båda eniga om vikten av att vara med på Elmia och få chansen att visa upp oss.

- Att få möjligheten att träffa befintliga kunder, leverantörer och kollegor i branschen i kombination med att söka upp nya kontakter och potentiella kunder under samma tak är som ett ”kinder ägg” säger Östen och skrattar.

Jag skrattar med och flikar in att det är ett perfekt skyltfönster för Finmekanik.

En sista fråga innan vi tar kaffe Östen!

Varför skall man besöka Finmekanik på mässan?

- Vi har väldigt bra kundnöjdhet, vi blev utsedda till årets underleverantör 2022 av en av våra största kunder, vilket vi är väldigt stolta över. Men egentligen skall väl ändå du svara på denna fråga säger Östen med ett leende.

Du har helt rätt!

Förutom att vi med vår helhetslösning inom skärande bearbetning, efterbearbetning, montering och packning kan lösa era behov, kommer vi garanterat ge er en trevlig upplevelse och ett gott skratt.

Ett gott skratt är nog för lite, vi utlovar minst två.

 

// Jonas J

VD Finmekanik i Bredaryd AB.